Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Servicii

Certificare HACCPHACCP este o metodă de menținere sub control a calității igienice a produselor alimentare, un mijloc eficient de garantare a siguranței produselor, permițând asigurarea totală împotriva contaminării și pericolelor chimice care ar putea cauza îmbolnăvirea consumatorilor.

Consaltis Consultanță și Audit vă ofere servicii complete de consiliere în vederea implementării și menținerii unui sistem de siguranța alimentului bazat pe principiile HACCP și a standardului ISO 22000. De asemenea, vă putem asista în timpul controalelor din partea DSVSA sau la obținerea diverselor autorizații necesare.

Serviciile noastre sunt oferite sub formă punctuală sau pe baza unor abonamente lunare/trimestriale/semestriale la prețuri accesibile.

Vă putem consilia în echiparea unităților de alimentație publică - restaurant, catering, fast-food - ajutându-vă la obținerea unor prețuri foarte bune la echipamente și utilaje de la partenerii noștri.