Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Procedura Monitorizarea cerințelor legale

Procedura Monitorizarea cerințelor legale

Procedura Monitorizarea cerințelor legale

Procedura Monitorizarea cerințelor legale

×

Procedura descrie procesul de ținere sub control a procesului de monitorizare a cerințelor legale și de reglementare în vederea respectării legislației în domeniu sanitar-veterinar și al siguranței alimentului.


Procedura are 12 pagini, este în format MS Word și poate fi editată și personalizată foarte ușor. Procedura respectă cerințele standardului SR EN ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, HACCP și conține toate formularele necesare.


 Adaugă în coș

Preț: 89,25 lei Preț promoțional la comanda online:  71,40 lei


Produse similare