Consultanță HACCP: Procedura Monitorizare cerințe legale

Consaltis Consultanță și Audit

Procedura Monitorizare cerințe legale

Procedura descrie procesul de ținere sub control a procesului de monitorizare a cerințelor legale și de reglementare în vederea respectării legislației în domeniu sanitar-veterinar și al siguranței alimentului.


Procedura are 12 pagini, este în format MS Word și poate fi editată și personalizată foarte ușor. Procedura respectă cerințele standardului SR EN ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, HACCP și conține toate formularele necesare.


Add to cart

90 lei  72 lei

Procedura Monitorizare cerințe legale


Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL.
CUI: RO23575598 R.C.: J40/5453/2008
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Camera 11B
Sector 5, București, 050 912
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook