Consultanță HACCP: Procedura Controlul vizitatorilor

Consaltis Consultanță și Audit

Procedura Controlul vizitatorilor

Procedura descrie procesul de control al vizitatorilor în unitățile de alimentație publică, depozite alimentare sau orice altă unitate care trebuie să respecte cerințele legate de siguranța alimentului.


Procedura are 6 pagini, este în format MS Word și poate fi editată și personalizată foarte ușor. Procedura respectă cerințele standardului SR EN ISO 22000:2005 Sistemul de Management al Siguranței Alimentului, HACCP și conține toate formularele necesare.


Add to cart

90 lei  72 lei

Procedura Controlul vizitatorilor


Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL.
CUI: RO23575598 R.C.: J40/5453/2008
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Camera 11B
Sector 5, București, 050 912
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook