Consultanță HACCP: Ghid bune practici de producție și igienă

Consaltis Consultanță și Audit

Ghid bune practici de producție și igienă

Prezentul GHID prezinta regulile de igienă și bună practică în producție precum și aspecte specifice ale industriei de alimentație publică, aplicabile în cadrul organizației.


Acest GHID este elaborat în concordanță cu Principiile Generale CODEX ALIMENTARIUS privind Igiena Alimentelor CAC/RCP 1-1969,Rev.4-2003. Pornind de la producția primară și terminând cu consumatorul final, sunt identificate punctele cheie pentru controlul igienei pentru fiecare etapă. Scopul principal al controlului este siguranța si acceptabilitatea alimentelor, protejarea sănătății consumatorilor, asigurarea practicilor corecte în furnizarea serviciilor de alimentație publică, promovarea coordonării între activitatea realizată de organele guvernamentale și cele neguvernamentale și inițierea pregătirii unor proiecte standard și coduri de practică cu ajutorul unor organizatii corespunzatoare.

Documentul este livrat în format electronic editabil, MS Word, pentru a putea fi personalizat.


Add to cart

420 lei  360 lei

Ghid bune practici de producție și igienă


Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL.
CUI: RO23575598 R.C.: J40/5453/2008
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Camera 11B
Sector 5, București, 050 912
CS: 8000 lei
RO59INGB0000999901647976

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook