Consultanță HACCP: Gestiune deșeuri

Consaltis Consultanță și Audit

Gestiune deșeuri

Gestiune deșeuriDeşeurile sunt gunoaie sau alte materiale de care deţinătorul se debaraseaza sau are intenţia să se debaraseze şi care nu pot fi folosite din punct de vedere economic fără a fi supuse în prealabil unor procesări fizice sau chimice.

Deşeurile pot fi lichide, gazoase sau solide şi pot proveni dintr-o gamă largă de activităţi umane cum ar fi: industrie, comerţ, transport, agricultură.

Deşeurile pot fi clasificate dupa origine (menajere, industriale, comerciale, vegetale) sau după proprietăţi (inerte, toxice, inflamabile). Dacă nu sunt tratate corespunzător, deşeurile pot deveni surse de poluare pentru mediu şi focare de răspândire a bolilor.

Cantitatea de deşeuri rezultată din activităţile umane este în creştere în majoritatea ţărilor lumii, fapt care duce la probleme privind depozitarea acestora. În ţările dezvoltate, capacităţile de depozitare sunt limitate, fapt  pentru care o mare parte din deşeuri sunt destinate reciclării. O altă metodă de reducere a cantităţii depozitate este incinerarea, dar aceasta poate afecta atmosfera, contribuind la amplificarea efectului de seră.

Serviciile oferite sunt:

  • Asigurarea îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de legea 211/2011 cu personal calificat de specialitate (Specialist managementul deşeurilor, cod COR 325713);
  • Asistență în identificarea deşeurilor generate conform codului deşeurilor în conformitate cu legislația în vigoare;
  • Consilierea și intermedierea relației cu laboratoare de specialitate pentru realizarea analizelor ce permit încadrarea corectă a deșeurilor.
  • Furnizarea de soluții tehnice pentru colectare, transport, manipulare, sortare, tratare și eliminare pentru orice categorie de deșeuri, cu costuri minime pentru beneficiar  – producătorul de deșeuri – în conformitate cu legislația română în vigoare;
  • Consultanță pentru închiderea depozitelor de deşeuri;
  • Consultanță pentru construcție depozit de deşeuri industriale, deșeuri menajare, deșeuri periculoase;
  • Consultanță în vederea atragerii de fonduri pentru realizarea obiectivelor de protecţia mediului.Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL.
CUI: RO23575598 R.C.: J40/5453/2008
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Camera 11B
Sector 5, București, 050 912
CS: 50.000 lei
RO32BRDE410SV12904054100

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook