Consultanță HACCP: Produse

Consaltis Consultanță și Audit

Produse

Total 11 Products

1 All

Documentație completă sistem HACCP

Documentație integrală pentru implementarea unui sistem HACCP. Documentația cuprinde: manual, proceduri HACCP, instrucțiuni de lucru, programe preliminare, studiu HACCP, plan HACCP plu anexe, formularele necesare. Toate documentele sunt în format editabil și pot fi modificate și personalizate.

 

Read more......

833 lei  714 lei

Add to cart
Documentație completă sistem HACCP

Ghid bune practici de producție și igienă

Prezentul GHID prezinta regulile de igienă și bună practică în producție precum și aspecte specifice ale industriei de alimentație publică, aplicabile în cadrul organizației.

Read more......

416.5 lei  357 lei

Add to cart
Ghid bune practici de producție și igienă

Procedura Ambalare, depozitare, livrare

Procedura descrie modul de ținere sub control al proceselor de ambalare, depozitare și livrare produse alimentare.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Ambalare, depozitare, livrare

Procedura Controlul dăunătorilor

Procedura descrie procesul de control al dăunătorilor, metodele de combatere și ținere sub control a acestora astfel încât să se evite contaminarea produsului alimentar.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Controlul dăunătorilor

Procedura Controlul EMM

Procedura descrie procesul de control al echipamentelor de măsurare și monitorizare utilizate în producție sau în spațiile de depozitare (cântare, termometre, higrometre etc.).

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Controlul EMM

Procedura Controlul igienei

Procedura descrie procesul de control al igienei în cadrul sistemului de management al siguranței alimentului HACCP.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Controlul igienei

Procedura Controlul vizitatorilor

Procedura descrie procesul de control al vizitatorilor în unitățile de alimentație publică, depozite alimentare sau orice altă unitate care trebuie să respecte cerințele legate de siguranța alimentului.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Controlul vizitatorilor

Procedura Identificare și trasabilitate

Procedura descrie procesul de identificare și trasabilitate a produselor alimentare în vederea păstrării controlului asupra siguranței produsului alimentar.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Identificare și trasabilitate

Procedura Monitorizare cerințe legale

Procedura descrie procesul de ținere sub control a procesului de monitorizare a cerințelor legale și de reglementare în vederea respectării legislației în domeniu sanitar-veterinar și al siguranței alimentului.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Monitorizare cerințe legale

Procedura Notificare și retragere

Procedura descrie procesul de notificare și retragere de pe piață a produselor alimentare în cazul unui incident de siguranța alimentului.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Notificare și retragere

Procedura Verificarea HACCP

Procedură a sistemului de siguranța alimentului care descrie procesul de verificare a sistemului de siguranța alimentului HACCP.

Read more......

89.25 lei  71.4 lei

Add to cart
Procedura Verificarea HACCP
1 All


Despre

SC Consaltis Consultanță și Audit SRL.
CUI: RO23575598 R.C.: J40/5453/2008
Calea Rahovei 266-268, Corp 3, Camera 11B
Sector 5, București, 050 912
CS: 8000 lei
RO59INGB0000999901647976

Contact

Tel. 031 432 7883
Mobil: 0722 575 390
Email:
INFOCONS: 021 9551
Facebook